Hjem > Aktør > Rauland Skisenter > Aktuelt > Eldre saker > E76 på fjøllhalli!


- Skisenter i Telemark, et sted for hele familien!

Rauland Skisenter
Telefon: 35 06 21 50
E-post: postSPAMFILTER@raulandskisenter.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

N-3864 Rauland

Org nr: 977 499 453


E76 på fjøllhalli!

Lørdag 5.3. 2011

Konserten starter klokken 22.00
Dørene åpner klokken 20.00.
Inngangsbillett kr. 250,-
E76 spiller utover natta.
Kom tidlig for de beste plassene!

E-76 er et country-rockband fra Vinje i Telemark, og startet i 1981.

Ved siden av å spille i band, har medlemmene så forskjellige jobber som geitebonde, sauebonde, snekker, kommunearbeider, komponist og frilansmusiker. E-76 satser på eget materiale, der tekstene som regel er hentet fra historier i nærmiljøet. De fikk P2s musikkpris i 1995 med begrunnelsen at de var fine ambassadører for saftige, humoristiske musikk-kommentarer om aktuelle samfunnsproblem, fremført på telemarksdialekt. Selv kaller de musikken sin bygderock med telehiv.

Det opprinnelige E-76 var veien som gikk gjennom indre Telemark over Haukeli til Vestlandet (denne veien heter nå riksvei 11). Det var således helt naturlig for bandet å selge sine tre første CD-er fra slakterbilen til pølsemaker og keyboardist Knut Martin Edland. Mer enn 20.000 plater ble solgt på denne måten, før gruppen fikk kontrakt med Tylden & Co. og ble koblet med produsent Kai Robøle.

E-76 mottok Vinje kommunes kulturpris i 2002.

Fire av medlemmene har vært med siden starten: Georg Hagen (vokal, gitar), Nils Ole Lien (vokal, gitar), Edvin Loftsgarden (vokal, gitar) og Oddmund Vågslid (trommer). Helge Olav Ellingsen (bass) og Oddbjørn Aase (keyboards) ble medlemmer i 1999, da Knut Martin Edland sluttet for å konsentrere seg om yrket som pølsemaker og helikopterpilot. Loftsgarden og Hagen deler på å komponere det meste av gruppens materiale.

Sjekk ut bandets hjemmeside www.e-76.no

5. mars 2011

man tir ons tor fre lør søn
           V  


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.