Hjem > Aktør > Rauland Skisenter > Aktuelt > Eldre saker > Beatles på Rauland!


- Skisenter i Telemark, et sted for hele familien!

Rauland Skisenter
Telefon: 35 06 21 50
E-post: postSPAMFILTER@raulandskisenter.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

N-3864 Rauland

Org nr: 977 499 453


Beatles på Rauland!

Konsert med Daytrippers på Langfredag

Fredag 22. april kl 22 på Fjøllhalli
Gratis inngang

Bandet spiller utover natta - ikke gå glipp av det!

Velkommen til Beatlesshow på Fjøllhalli!

The Daytrippers inviterer til en uforglemmelig konsertopplevelse av de sjeldne. The Daytrippers fra Skien serverer et program spekket med Beatles hits. Kvartetten tar for seg alle epoker i Beatles’ karriere og garanterer å få publikum til å danse og synge med.

Det skjer på Fjøllhalli

Langfredag er dagen - og Fjøllhalli er stedet. Kom tidlig, det blir mye folk! Det er gratis entrè og bandet spiller utover natta.

Bandets medlemmer

Erik

Erik Damberg har blitt regnet som Beatles-ekspert siden han vant sin første talentkonkurranse som 10-åring, og ga ut sitt første album i Norge.
Etter å ha turnert i hele Skandinavia, ”vært” Paul McCartney i 7 år i Sydney med det Australske beatlesbandet Beatnix og rukket å opptre på den legendariske Beatlesscenen på The Cavern i Liverpool, er det trygt å si at Erik ”kan” Beatles.

Sondre
Sondre Stordalen er kjent fra utallige band og har en rekke spillejobber bak seg. Allerede som 10-åring spilte han ”She Loves You” i Olavshallen i Trondhjem for fullsatt sal. Etter endt musikkutdannelse i England er Sondre nå gitarist og vokalist i The Daytrippers og i følge sine bandkamerater, finnes det ikke én annenstemme han ikke tar på strak arm.

Bård

Bård Helgerud er andre gitarist/vokalist i Kvartetten. Bård er gitarguruen av de tre som blant annet har lang musikkutdannelse fra Konservatoriet i Kristiansand. Han har spilt med flere kjente navn og vært innom mange stilarter. Beatles har likevel alltid vært band nummer 1 og Bård kjenner Beatles-soundet ut og inn.

Kjell
Kjell Tore “Kito” Sandersen er den den siste som ble medlem av kvartetten. Kjell Tore er en stor Beatles entusiast og har analysert alle triksene som Ringo gjorde bak trommene. Her er det ikke et skarptromme slag som kommer tilfeldig!

Velkommen til en uforglemmelig opplevelse med den ene slageren etter den andre!

22. - 23. april 2011

man tir ons tor fre lør søn
         V    


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.