Hjem > Aktør > Rauland Ridesenter > Rauland Ridesenter


Rauland Ridesenter er et ridesenter av høy standard med moderne staller til 30 hester

Rauland Ridesenter
Telefon: 35 07 35 44
E-post: raulandSPAMFILTER@ridesenter.net (Fjern SPAMFILTER fra adressen)
Web: www.ridesenter.net/rauland/

N-3864 Rauland


Rauland Ridesenter

Rauland Ridesenter er et ridesenter av høy standard, med moderne staller til 30 hester.

Ridesenteret er helårsåpent, og kan tilby leksjoner i ridehall og turridning i flott terreng for alle nivå og aldre.

Alle leksjoner blir arrangert med kvalifiserte instruktører, og det blir lagt vekt på trygghet og kunnskap innenfor grenene sprang, dressur, feltritt, polocross og turridning.

Hestene

Vi har valgt å satse på allsidige sportshester av ulik størrelse, fra den minste på en drøy meter til den største på over 1,70 m. Noen av rasene vi har på stallen er holsteiner, oldenburger, welsh cob, connemara, svensk halvblod, dansk varmblod og trakhener. Vi har stallplass til 26.

Fornøyde hester er lik fornøyde mennesker. Vi setter hestene våre høyt, og er opptatt av deres beste. De får rikelig med utegang, mat og omsorg.

Mange av kundene våre er voksne, dyktige ryttere, og vi har derfor satset på en kvalitet som skal tilfredsstille disse. Ponniene er dessuten like godt skolert som de store hestene. Blant både de store og de små har vi rolig typer, og de med mer krutt i. Felles for alle er at de er snille og greie å håndtere. Det er vi som driver rideskole avhengige av at de er.

Hesteflokken vår er variert. Noen av hestene er unge ”jypplinger”, flertallet er voksne læremestere. De kan brukes til mye, og av mange. Og vi tørr å vedde på at vi har minst en hest som passer for akkurat deg.

Skreddersyr tilbud

Vi skreddersyr spesialarrangementer for firmaer, leirskoler og privatpersoner som vil ha et aktivitetsopplegg, med eller uten ridning som aktivitet. Å være aktive sammen bidrar ofte til å skape et varig fellesskap.

Aktivitetene vi tilbyr er velegnet for eksempel som en måte å bli kjent på ved starten av et skoleår, som avbrekk i en arbeidsdag, som en avslutning, et utdrikningslag eller en del av en jubileumsfeiring. Det handler om å og å utfordre seg selv enten ved å bruke kroppen, hodet eller begge deler, eller rett og slett prøve noe nytt.

Vi kan organisere måltider, alt fra en ledig stil til ”gourmet” er mulig. Ellers er det kjøkken på hyttene våre, så de som ønsker det kan selv lage maten. Måltider kan holdes på ridesenteret også om man ikke overnatter.

Aktiviteter kan altså arrangeres med eller uten overnatting. Hyttene våre er for øvrig svært velegnet for grupper. Totalt har vi 50 sengeplasser fordelt på 5 boenheter. God standard.

Utendørs har vi tilgang til ridebane, feltrittbane og fantastisk fjellnatur. Senteret har badstue og utendørs vedfyrt badestamp og gamme, og innendørs klatrevegg.

Kontortid

Fast kontortid mandag til fredag fra kl. 10:00 – 13:00. Ettermiddag, kveld og weekend kan det være vanskelig og svare telefonen når vi underviser, men vi er tilgjengelige på sms for kontakt.

Det lønner seg å bestille både overnatting og ridning på forhånd, men du er uansett velkommen til å ta turen innom oss!

man tir ons tor fre lør søn
 V  V  V  V  V  V  V


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.