Link tab titleRauland Maskin AS > Om


Maskinentreprenør. Vi utfører gravearbeid, masseforflytning og brøyting.

Rauland Maskin AS
Telefon: 90 22 12 34
E-post: bsSPAMFILTER@raulandmaskin.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Postboks 35, 3884 Rauland


Om

Rauland Maskin AS er eit entreprenørfirma som vart stifta i 2005. Vi er 8 fast tilsette og er også godkjent lærebedrift. Vi har sentral godkjenning i tiltaksklasse 2.

Vinterstid er ein stor del av aktiviteten vår knytt til vintervedlikehald i hyttefelta rundt Rauland Skisenter og Holtardalen.

Vi tar på oss oppdrag innan alle typer grunnarbeid, infrastruktur med veg, vatn, avløp og straum for bustad- og hyttefelt, pumpestasjonar og infiltrasjonsanlegg. Dessutan tørrmuring, hageopparbeiding og hellelegging, samt landmåling.

Rauland Maskin AS har kompetanse og godkjenning innan prosjektering, teikning og byggesøking av byggeprosjekt som hytter, hus, garasjar etc.

Verksemda har god og solid kompetanse med mellom anna dagleg leiar som er bygg- og anleggsingeniør og tilsette med ulike fagbrev og lang erfaring innanfor faget.

Rauland Maskin AS har basen sin i Rauland men vi tar på oss oppdrag i heile øvre del av Telemark.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.