Hjem > Aktør > Rauland Hyttevelforening > Sosiale aktiviteter > Høstmøte Rauland Hyttevelforening


- En konstruktiv og aktiv samarbeidspartner i Rauland.


Høstmøte Rauland Hyttevelforening

Rauland Hyttevelforening inviterer til Høstmøte på Fjøllhalli

Lørdag 8.oktober kl. 13:00 – 16:00

Vi følger opp de siste åras vellykkede arrangement med nytt høsttreff for alle medlemmer av Rauland hyttevelforening. Også i år har vi lagt arrangementet til Fjøllhalli. Ta gjerne med venner som er på besøk på hytta. Vi ønsker å kombinere aktuell informasjon med sosialt fellesskap, lokale innslag og god mat og drikke.

Informasjon om hyttevelforeningen:

  • Leder i Rauland hyttevelforening, Lars Borgar Waage, orienterer kort om aktuelle saker som hyttevelforeningen jobber med.

Lokalt innslag:

  • Rehabilitetssenteret i Rauland fyller 25 år i år. Direktør Svein Kostveit forteller om en livskraftig jubilant med vel 70 ansatte som siden 1986 har ”rehabilitert” mer enn 16 000 tusen klienter.

Underholdning:

  • Vi har vært så heldige å få en av landets mest etterspurte artister innen folkevisesjangeren, Åsmund Nordstoga, til å underholde for hyttefolket i Rauland i år. Åsmund er første post på programmet, så møt presis!

Servering:

Gratis servering av spekemat med tilbehør. Ikke-medlemmer av Hyttevelforeningen betaler inngangsavgift på kr. 50,-. Øl og mineralvann kjøper du sjøl på Fjøllhalli.

Transport:

Det settes opp gratis transport på strekningen Vierli – Hotellet- Fjøllhalli med start kl. 12:45 og med retur kl. 16:30.

Påmelding:

Lars Borgar Waage, tlf. 95 49 70 50 eller Hanne Simonsen, tlf. 97 07 63 73. E-post: simonsen.hanneSPAMFILTER@gmail.com <simonsen.hanneSPAMFILTER@gmail.com> (Fjern SPAMFILTER fra adressen) innen lørdag 1.oktober.

8. - 9. oktober 2011

man tir ons tor fre lør søn
           V  

Attføringssenteret i Rauland

FjøllhalliDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.