Hjem > Aktør > Rauland Hyttevelforening


- En konstruktiv og aktiv samarbeidspartner i Rauland.

Rauland Hyttevelforening
Telefon: 930 59 316
E-post: Dag.ausenSPAMFILTER@sintef.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Leder

Erik Berg-Hansen.

Tlf: 916 08 425

E-post <Erik.Berg-HansenSPAMFILTER@nrk.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)


Dette er Rauland hyttevelforening

Rauland hyttevelforening ble stiftet i 1983 og er med sine knapt 600 medlemmer blant de største hyttevelforeningene i Telemark.

 Foreningen dekker hele området som tradisjonelt kalles for Rauland, fra Totak og Raulandsfjell i vest til Møsvatn og Bossnuten i øst.

 

Arbeide for god trivsel

Rauland hyttevelforening har som formål å arbeide for god trivsel blant medlemmene og ivareta deres interesser overfor grunneiere, kommunale myndigheter og andre lokale aktører.

Rauland hyttevelforening ledes av et styre på seks personer og styreleder er for tiden Erik Berg-Hansen.

Hyttevelforeningen har mange grunneiere å forholde seg til, derfor er det opprettet et nett av kontaktpersoner som skal dekke hvert sitt grunneierområde. I dag har hyttevelforeningen 12 slike kontaktpersoner.

Rauland Hyttevelforening

Fredag 14. april kl. 09:30 avvikler Rauland hyttevelforening sitt årsmøte på kafeteriaen på Vierli Turistsenter. Årsmøtet etterfølges av medlemsmøte og det årlige påskeskirennet for barna med start utenfor kafeteriabygget kl. 12:00.

Torsdag 23. februar inviterte Landbruksnæringa i Vinje hyttefolket i Rauland til møtet Hytter og Fjos. Det ble en spennende og informativ reise om alt fra beitebruk til kortreist mat for de drøyt 20 hytteeierne som hadde møtt fram på hotellet. 

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer alle RHVF sine medlemmer til smørekurs på Vierli. 

Jula 2016 er for lengst lagt bak oss og vi i styret i Rauland hyttevelforening benytter høvet til å ønske alle våre 600 medlemmer et riktig godt nyttår! Vervekampanjen sist vinter ga drøyt 50 nye medlemmer og i løpet av 2017 er målet å passere 700 medlemmer.

Tradisjonen tro arrangerte Rauland hyttevelforening sitt årlige Høsttreff for hyttefolket på Rauland Høgfjellshotell første lørdagen i høstferien. 

Rundt 70 berørte hytteeiere på hyttefeltene Livoll og Flotebu har skrevet under på et protestskriv til Vinje kommune der de reagerer på grunneierens planer om å fortette de to hyttefeltene. Samlet er det rundt 100 hytter i det aktuelle området der grunneier Gunn Oterkil nå ønsker å fortette med ytterligere 44 hytteenheter.

Tradisjonen tro avviklet Rauland hyttevelforening sitt årsmøte på Vierli Kafeteria på langfredag, som i år var den 25. mars. Rundt 60 medlemmer møtte fram.

Rauland hyttevelforening blir stadig større og i løpet av de siste to årene har vi passert 500 medlemmer. Men vi vil bli enda flere. I løpet av vinteren har styret derfor startet en vervekampanje ved å dele ut flere hundre flyere. Budskapet i flygebladene er å informere om viktigheten av å ha en overbyggende forening for hele Rauland som skal ivareta interessene for alle hytteeiere i området. De lyseblå flyerne blir hengt opp på dørklinkene til hyttefolket, fra Heimvegli i øst til Bitumark i vest.  

Rauland hyttevelforening støtter kravet fra Vinje kommune om at en framtidig base for luftambulanse i Telemark bør legges til de øvre delene av fylket og gjerne til Åmot. 

Ved inngangen til 2015 har Rauland hyttevelforening passert 500 medlemmer og er med dette blant de aller største hytteforeningene i Telemark. Den kraftige medlemsveksten det siste året skyldes først og fremst ordningen med kollektivt medlemskap. 

Oversiktskart

Trykk for stort bilde

Last ned brosjyre

Trykk for å laste ned.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.