Hjem > Aktør > Rauland Hytteutvikling


Oppfyll hyttedrømmen på Rauland!


Vi bygger Holtardalen !

 

Finn ditt hytteparadis!

Holtardalen er det perfekte stedet for din neste hytte! Området ligger høyt og fritt, med gode solforhold og familievennlige aktiviteter. 

 

Flott utsikt og turmuligheter

Selv om det kan blåse på toppene ligger tomteområdet skjermet og lunt, tatt i betraktning tomtenes beliggenhet på nesten 900 moh. Fra området er det flott utsikt mot sør og vest. På nordsiden ligger Hardangervidda med sine flotte turområder.

 
I Holtardalen får du det meste av det du trenger, og innen 15 minutters kjøring får du ennå mer. Spisesteder, matbutikker, bensinstasjoner, flere alpintanlegg med videre.

 Her vil du finne tomter til salgs, hytter til salgs og leiligheter til salgs. I tillegg finnes det tomteområder for dem som ønsker å bygge flere hytter.

 

Helårsdestinasjon

Selv om det er mye fokus på vinteren med et snøsikkert område, er Holtardalen også et nydelig sommersted. Naturen egner seg godt for fotturer og hyggelige stopp ved et av de mange fiskevannene. I tillegg kan det leies småviltterreng for den som ønsker det. Holtardalen er mulighetenes område hele året, og ditt nye vinterparadis i den hvitkledde delen av året!
Vi jobber raskt og effektivt for å gi deg det nye vinterparadiset. På få år har Holtardalen tatt form, og du vil finne flotte fasiliteter her.

 

Rauland HytteutviklingDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.