Hjem > Aktør > Rauland Feriesenter > Filer > Rauland Feriesenter - Leiligheter


- utleie av hytter og leiligheter i Rauland. 

Rauland Feriesenter
Telefon: (+47) 35 07 23 00
E-post: bookingSPAMFILTER@raulandferiesenter.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

N-3864 Rauland


Rauland Feriesenter - Leiligheter

Ski inn Ski ut

Rauland Feriesenter leier ut et bredt spekter av hytter og leiligheter; fra tradisjonelle tømmerhytter til mer moderne hytter. Utleieenhetene varierer i størrelse med kapasitet fra 2 til20 personer.

Leilighetens første etasje.

Første etagen er på 54kvm, med andre ord ikke kjempestor, men med en tidsriktig planløsing er det mer en god nok plass for en familie. Denne leiligheten er på 6 sengeplasser. Det fins 17 av denne typen som Rauland Feriesenteret leiger ut.

Leilighetens øvre etasje.

Denne type leilighet er med en romslig hems i tillegg, og er dermed på 72 kvm. her kan du være flere personer ja faktisk hele 12! Det er også her meget god planløsing, slik at her er det god plass for to familier. Her kan barna være på hemsen og leke eller sove, mens foreldra sitter nede i stua og koser seg med et glass vin i sosiale omgivelser. Det er 14 leiligheter av denne typen. Her er de 10 sengeplasser, 6 nede fordelt på to rom og på hemsen er de 4 sengeplasser.

140 km preparert langrennsnettDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.