Hjem > Aktør > Neset Telemark > Ole Edvard Antonsen - Konsert 17. juni 2017


- I Telemark, den norske rosemalingens vugge, ligger et enestående feriested.

Neset Telemark
Telefon: +47 908 70 700
E-post: bente.tvengeSPAMFILTER@gmail.com (Fjern SPAMFILTER fra adressen)


Ole Edvard Antonsen - Konsert 17. juni 2017

”Aurora” er en videreføring av det meget vellykkede prosjektet ”Musikalske Landskap” som består av Ole Edvard Antonsens egne komposisjoner.  Ole Edvard Antonsen tar med seg sitt eget band som består av 2 keyboards, bass, trommer/perkussion og lyd-designer, og kommer til Neset 17. juni 2017. 

Aurora / Musikalske landskap

Den musikalske ideen er å skape forskjellige lydlandskaper og atmosfærer som base for deres melodiske og harmoniske kreativitet og med rom for improvisasjoner. Musikken er emosjonell og har et nordisk preg hvor du kan forestille deg og høre nordlysets mørke og spektakulære farger (Aurora Borrealis) til de lyseste netter med midnattsol.

Musikken er vakker og virtuos på samme tid. Mange har hevdet at å høre på Ole Edvard Antonsens musikk er som å se en film som ennå ikke har blitt produsert. Den er vanskelig å beskrive og må derfor oppleves !

Neset er et vakkert tun fra 1700-tallet med 17 store og små bygninger som ligger i Raulandsgrend i hjertet av Telemark. Torvetjønnstoga fra 1715 er smykket i samlingen og ble fredet allerede i 1924. Vi arrangerer omvisning på tunet.

Utendørsscenen er bygget på bredden av Totak som er omkranset av snødekte fjell (selv i juni !) og vil derfor gi en perfekt ramme rundt konserten.

I 2013 gjestet Ole Edvard Antonsen med band Neset med ”Musikalske Landskap” og det er med stor glede vi kan ønske dem velkommen tilbake med ”Aurora / Musikalske Landskap”. 

Lørdag 17. juni 2017 - Kjøp billetter her

Ole Edvard Antonsen - trompeter /electronics

Stein Austrud - keyboards

Eirik Berge - keyboards

Tom Erik Antonsen - bass

Per Hillestad - trommer

Eilif - lyd designer

17. juni 2017

man tir ons tor fre lør søn
           V  


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.