Hjem > Aktør > Lognvikvatn Hytteutleige > Lognvikvatn Hytteutleige, Rauland


3 hytter med flott utsikt over Lognvikvatn.

  Lognvikvatn Hytteutleige
  Telefon: 35 07 37 86
  E-post: infoSPAMFILTER@telemarkferie.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

  N-3864 Rauland

  GPS:

  Lengdegrad: 8.1944274902 -
  Breddegrad: 59.670471247

  Kart på google


  Lognvikvatn Hytteutleige, Rauland

  3 velutstyrte hytter som ligger usjenert til med fin utsikt over Lognvikvatn. Hyttene ligger i et flott turområde, og her kan du leie både båt og garn for fiske i Lognvikvatn. Vinterstid er der 5 km oppkjørte langrennsløyper like ved, og i vinterferie og påske er det oppkjørt løype til Silkedalen. Det er også gode muligheter for isfiske på Lognvikvatn.

  Gode fiskemuligheter

  Lognvikvatn ligger øst for Rauland sentrum, 700 m.o.h. Det er fin fisk i vatnet, og det er anledning til å fiske med garn og oter. Hyttene er romslige og har plass til 7-8 personer.  Det er også muligheter for for småviltjakt. Det er merket sti til ”Dansarsteinen” med utsikt mot Hardangervidda.

  Lognvikvatn Hytteutleige ligger 12 km fra Rauland sentrum i retning Øyfjell.

  Våre hytter:

  Elgstøyl:

  Hytta er på 60 m2 med sengeplass til 7 personer, fordelt på 3 soverom: 1 rom med familiekøye. 2 rom med køyeseng (over-og underkøye). Uttrekkbar dobbel sovesofa i stua. Stue/kjøkken i åpen løsning. Peis. Godt utstyrt kjøkken. TV (parabol). Bad med dusj og WC. Badstue mot avgift, kr. 20 per gang.

  Type 2 Trollstoga:

  Hytta er på 60 m² med sengeplass til 8 personer, fordelt på 3 soverom: 2 rom m/ 1 familiekøye - plass til 3 i hvert rom og ett rom m/ enkelkøye – plass til 2. Stue / kjøkken med åpen løsning og peis. Godt utstyrt kjøkken med kjøleskap/frys, kaffitrakter, miksmaster, vaffeljern, brødrister alt kokeutstyr og dekketøy til 12 personer. TV. Bad m/ dusj og WC. Badstue mot avgift, kr. 20 per gang.

  Type 3 Steinbu:

  Hytta er på 60 m² med sengeplass til 8 personer, fordelt på 3 soverom: 2 rom m/ 1 familiekøye - plass til 3 i hvert rom og et rom m/ enkelkøye – plass til 2. Stue/kjøkken med åpen løsing og peis. Godt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, kjøleskap /frys, kaffitrakter, miksmaster, mikrobølgeovn, vaffeljern, brødrister, alt kokeutstyr og dekketøy til 13 personer. TV. Bad m/ dusj og WC. Badstue mot avgift, kr. 20 per gang.

  Parkering ved alle hyttene.

  Annen informasjon:

  Uttak til motorvarmer på alle hytter. Salg av fiskekort. Alle opphold har inkl. fri robåt. Grillhytte på stranda.  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.