Hjem > Aktør > Kaffibaren > Konsert m. Richard Burgess: Spesielt interessert - i 40 år


Kafé, kunst, konsertar

Kaffibaren
E-post: ingridSPAMFILTER@kaffibaren.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Rjukanvegen 17
3864 Rauland

OPE KVAR DAG I PÅSKEFERIE 6.4-16.4 (KL. 12-17)
Etter påske blir kaféen stengt.


Konsert m. Richard Burgess: Spesielt interessert - i 40 år

Innvandraren, visesongaren og skribenten feirer 40 år i Noreg med ein kabaret av viser og kåseri om møtet med “landet for spesielt interesserte”.

I 1976 kom den 20-årige engelskmannen Richard Burgess til Norge med en ryggsekk, en gitar og en pakke kjeks. Førti år seinere er kjeksen for lengst spist opp, men mannen og gitaren oppholder seg fortsatt i landet. I mellomtida har Burgess markert seg som en særpreget visesanger og folkemusiker, både solo og i grupper som Five Men in a Boat, Doggerland, FatDog og Foghorn og som musikalsk vert for Trad Session på St. Croix-huset. Han er også skribent, lærebokforfatter og hyppig brukt som kåsør, bl.a. i NRK og på Rauland internasjonale vinterfestival.
I høst feiret Burgess 40-års-jubileet på Litteraturhuset med enmannskabareten Spesielt Interessert – i 40 år. Den består av viser – egne og tradisjonelle, på norsk og på morsmålet – ispedd anekdoter om sitt møte med Norge, ”landet for spesielt interesserte”. De som gikk glipp av den har nå en ny sjanse - på Kaffibaren!
Arr. Kaffibaren og Folkeakademiet Rauland
Billettar kr. 200 / 100 studentar

man tir ons tor fre lør søn
             


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.