Hjem > Aktør > Kaffibaren


Kafé, kunst, konsertar

Kaffibaren
E-post: ingridSPAMFILTER@kaffibaren.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Rjukanvegen 17
3864 Rauland

OPE KVAR DAG I PÅSKEFERIE 6.4-16.4 (KL. 12-17)
Etter påske blir kaféen stengt.


Midt i Rauland, vi er din møteplass på fjellet!

Vi er nå stengt permanent. Les meir her.

Les meir om oss : http://telemarkshistorier.no/kultur-og-tradisjon/kjaeresteparet-pa-kaffibaren/

I tillegg til det spiseleg byr Kaffibaren på kunst og konsertar året rundt. På veggene finn ein ofte salsutstilling av dyktige lokale kunstnarar. Konsertene vi arrangerer er ofte innafor den brede genre folkemusikk. Vi drar på mange resurser i bygda - frå Høgskolen i Telemark sine folkemusikkstudentar, lokale utøvarar og profesjonelle i samarbeid med Folkemusikkscena på Rauland.

Kaffibaren er lokalet for den årlege festival Viser i sentrum (13.-14. nov. 2015) der artistar og publikum nyter visekunst, musikk og tekstformidling. For dei minste har vi babykafé - på torsdagar får dei små styre i huset! Den andre tirsdag kvar måned opnar vi for Viser og Dikt gruppa vår, eit samarbeid med Folkeakademiet Rauland, igjen med fokus på lyrikk og fellesskap.

Kaffibaren

Vi fortsetter med tradisjonen og skiper til ein konsertserie på sundager. kl. 15

Innvandraren, visesongaren og skribenten feirer 40 år i Noreg med ein kabaret av viser og kåseri om møtet med “landet for spesielt interesserte”.

Kvar søndag frå kl. 15 er det handverkskafé. Ta med det du jobber med og jobbe videre i hyggeleg selskap!

Helga 11.-12.  november dreg lokale krefter i gang minifestivalen «Viser i sentrum» på Rauland for femte året på rad.  Arrangementet, med fokus på visesongen presentert på ymse vis gjennom konsertar, kurs og sosialt samvær, har synt seg å vera ein suksess, og går i år som i fjor av stabelen på SONDOV / Kaffibaren i sentrum av Rauland. 

Her er det mykje som skjer! Kaffibaren er ope kl. 12-17 kvar dag 18.3 - 27.3. Utmerket kaffe, heimelaga kaker og småretter samt ein ny utstilling finn ein alle dager. I tilleg har vi satt opp fire fine konsertar og representanter frå Forever Living og Noë Tønsberg skal vere innom. Sjå program nede!Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.