Hjem > Aktør > Fjellvåken II > M/B Fjellvåken II > Mogen bytter ut buss med sykler


M/B Fjellvåken går i rute mellom Skinnarbu og Mogen Turisthytte.


Mogen bytter ut buss med sykler

Mogen Turisthytte og Telemark Turistforening, med støtte fra Øst-Telemarkens Brukseierforening og Sport1 Skien, lanserer i sommer en ny og spennende måte å oppleve Møsstrond på. 

Bestill høyfjellscruise med Fjellvåken, ta fatt sykkelen den siste etappen inn til hytta, kos deg med kortreist lunsj, og nyt sykkelturen tilbake til båten. 

Daglig leder i Sport1 Skien, Erik Haagenrud, er glad for å være en del av et så spennende prosjekt. - Det å få fjellfolket rett på sykkel, med frisk luft fra første stund de entrer fjellheimen, er en fantastisk smart ide. Det er flere og flere som sykler i fjellet, og mange vil nok kjenne igjen terrenget på grusveien inn til Mogen.

I mange år har Mogen hatt minibuss for høyfjellscruisegjester på den ca 3, 5 kilometer lange grusveien. I fjor takket bussen for seg og Kyle O´Donoghue og Marthe Isaksen på Mogen Turisthytte satte i gang med å finne en ny løsning. - Dette er et sporty og miljøvennlig alternativ til en gammel minibuss, som vi håper gjestene våre blir fornøyde med. Skulle det være noen som ikke har mulighet til å sykle inn til hytta kjører vi en bil som kan frakte de som har behov for det, sier Marthe. Hun påpeker at denne lette sykkelturen er en unik måte å oppleve kultur- og naturlandskapet Møsstrond på. Syklene er valgt ut i fra driftssikkerhet og er enkle å håndtere.

Mogen åpner lørdag 25. juni og ønsker alle velkommen til sommer i fjellet.

OBS Busstilbudet er for gjester som bestiller høyfjellscruise med FjellvåkenDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.