Hjem > Aktør > Fjellparadiset AS > Mat og vinopplevelser > Gode viner


- Opplevelser, mat, vin og overnatting

Fjellparadiset AS
Telefon: 93 09 00 44
E-post: halvorSPAMFILTER@utviklingspartner.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

N-3864 Rauland


Gode viner

Vi har et mål om å sette opp en nettside med gode vinanbefalinger. På grunn av diskusjoner rundt forbudet mot alkoholreklame er den ikke helt oppe og står enda.

For deg som liker vin

Det vi gjerne vil er å presentere noen viner innenfor en fornuftig prisramme. Viner du finner på ditt lokale pol som erstatning eller tillegg til favorittvinene dine. Altså en vinside for deg som liker vin og liker å prøve vin. Uten å går avisskribentene eller vinmagasinene i næringen.

Unngå vinfella

Forhåpentligvis når vi deg som ikke har gått i tradisjonelle vinfellene som for eksempel:

«Jeg drikker bare Chablis for det er veldig bra» eller « Italienske rødviner er sure» eller «Tyske viner er søte og ekle» eller «høy alkohol gir bra vin».

For all del, Chablis kan være veldig bra, men er et område med mange nyanser. Italienske Rødviner kommer i mange varierte utgaver. Tyske viner har de siste 15 årene gjennomgått en fantastisk utvikling og renessanse, og har mange spennende tørre viner. Høy alkoholprosent er i seg selv ingen kvalitetsfaktor.

Vi skal til enhver tid ha 50 viner i ulike kategorier på vår liste. Har du en vin som du mener vi burde legge til i listen så prøver vi den og ser om den kommer igjennom nåløyet.

Vårt motto

Vi har et motto for alle vininteresserte: Kjøp en ny vin neste gang! Det er fantastisk mange spennende viner der ute.

Som dere vil se er BIB (vin på boks) ikke med på listen. Dette her sin bakgrunn i en enkel med god leveregel for alle vininteresserte: Livet er for kort til å drikke 3 liter av den samme vinen.

Vi har en garanti til deg

• Vinene vil alltid være gode kjøp i sin klasse

• Vi er uavhengige og importerer ikke egen vin. Vi blir heller ikke sponset av noen som har interesse i å fremme sin egen vin.

Målet med dette er å fremme god vin som ikke nødvendigvis behøver å være dyre. Det fine med dagens vinproduksjon i alle land er at kvalitet er i fokus. Områder som før produserte gjennomsnittlige viner har nå produsenter som lager veldig bra og genuine viner.

Kontakt Fjellparadiset AS:

Mobil: 93 09 00 44 
E-post:  halvorSPAMFILTER@utviklingspartner.no <halvorSPAMFILTER@utviklingspartner.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)


Ta deg tid til å nyte.

For oss er vin nytelse, ikke snobberi.

Verden er full av gode viner. Vi ønsker å presentere litt av alt det gode der ute.


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.