Link tab titleCamp Vierli Hotell > Vierli bygger Norges, og verdens, første skate-hotell - Camp Vierli


- Overnatting for hele familien i Rauland

Dette er utsikten fra hotellbaksiden, hvor også skateparken vil ligge.

Slik vil skateparken plasseres. Dette er bare en illustrasjon. Se plantegning til høyre.

Vierli Terrengpark

Vierli Terrengpark


Vierli bygger Norges, og verdens, første skate-hotell - Camp Vierli

Vierli nøyer seg ikke med å bare ha Norges beste park. Nå bygges også Norges (og verdens) første skate in/skate out-hotell!

Vierli i Telemark har i løpet av de siste årene slått seg frem med Norges fremste snowboard-park, noe vi også fikk pris for under fjorårets Snowboard Awards.

Skate in/skate out-hotell - Camp Vierli

Nå går vi ikke bare et, men mange hakk videre for å please landets brettkjørere, og bygger Norges første skate in/skate out-hotell!

Alle fasiliteter for skatere og snowboardere

Camp Vierli blir et hotell med alle fasiliteter skatere og snowboardere kan drømme om. Her blir det innendørs skatepark med street-område, trampoline og miniramp.

800 kvm skatepark

Og utendørs, rett i hotellveggen med utsikt over vannet, bygges en 800 kvadratmeter stor skatepark, som man kan skate rett ut i fra hotellet (se illustrasjon over). Parkene er designet i samarbeid med Oldboys-norgesmester Henning Braaten og settes opp av skatepark-veteran Gunnar Løge.

Utsikt over Tansvatn

Camp Vierli ligger idyllisk til, i skog og mark og med utsikt over vannet, og blir enesteående i sitt slag. Her har Element Skateboards steppet opp og sponset parken, og det vil holdes flere camps og arrangementer her etter åpningen våren 2012.

Selve hotellet vil også være spesialtilpasset unge folk som bruker mesteparten av tiden sin i bakken eller i paken. Hotellet utstyres med et mediarom, med gratis, raskt internett, TV og TV-spill, prepperom hvor du kan vokse brettet, café og utstyrshop, med både skate- og snowboardutstyr.

Hyggelige priser

Prisene for overnatting og måltider skal også være hyggeligere enn det aller meste på markedet, så vi spår fulle rom i lang tid fremover på Camp Vierli.

Dermed ligger alt til rette for at landets første, og kanskje verdens råeste, skate- og snowboardhotell vil bli en megasuksess denne vinteren. Og sommeren, for somdu skjønner blir det fullt trøkk her året rundt!

Åpner 18.-20. november

Camp Vierli har offisiell åpning helgen 18.-20. november. Da skal inneskateparken stå ferdig OG selve Vierli Terrengpark skal være klar for sesongstart og shred.

Slik ser tegningene for den 800 kvadratmeter store skateparken ut. Henning Braaten står bak designet, Gunnar Løge for byggingen.

Camp Vierli vil også ha en innendørs skatepark, som skal dekke skatebehovet på vinteren og ved regn. Disse tegningene er foreløpige, men trampolina (til venstre) er bekreftet.

Vierli TerrengparkDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.