Link tab titleCamp Vierli Hotell > Aktuelt > Vinneren av Shape-it på Vierli er kåret


- Overnatting for hele familien i Rauland


Vinneren av Shape-it på Vierli er kåret

Vinneren av Shape it @ Vierli er kåret, vi gratulerer Andreas Grong med seieren og ser frem til å invitere ham til åpningen av sitt eget element på Vierli! Sjekk elementet fra ulike vinkler.

Juryens avgjørelse 

Dette er en feature som kan hittes fra mange forskjellige kanter. Her har du pole-jam, stepdown rail, wallride, trannyfinder og mye mer om man har et kreativt sinn. Det er et lekent og kreativt element som tilfredstiller alle kravene i konkurransen. Ikke minst er det mulig å vedlikeholde og gjenomførbart å bygge. 

Vinneren er nå kåret og vi har gjort et intervju med han:

Grattis Andreas detta var moro, hva tenkte du da du fikk beskjeden? Tusen takk! Vart drit stoka, fant det ut kl 6 om mårran på lørdagen av en kompis som send melding om det på facebook. Lå egentlig og sov så skjønte egentlig ikke helt va som hadde skjedd.

 
Hvordan kom du frem til dette elementet? Har alltid hadd lyst å kjøre på sånn polejam te spine-ish greie så det var det jeg tok utgangspunkt fra. Jeg ville også prøve å få et element der man kan hitte det på så sykt mange forskjellige måter, sånn at man ikke blir lei. Prøvde å skvise inn så mange muligheter som mulig på 8*8 rammen.

 
Hvor gammel er du og hvor lenge har du stått på brett? Jeg er 19 år gammel og kommer fra Trondheim. Faktisk litt usikker på mange år jeg har stått på brett. Begynte når jeg gikk på barneskolen tror jeg.
Har du vært på vierli selv? Aldri vært i Vierli før, glær mæ sykt te å stekk nedover! Har sjett en del bilder og edits fra parken, og det ser vældig kult ut dær.

 
Tenker du er bra stooka nå så da gleder vi oss til å gjøre dette for deg… vi snakkes! Ja, ganske stooka kan man si ja. Spent på å få prøve den greia æ har tenkt læng på. Takk for praten, snakkes!Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.