Link tab titleCamp Vierli Hotell > Aktuelt > Video fra Mushroom Invitational - Vierli


- Overnatting for hele familien i Rauland


Video fra Mushroom Invitational - Vierli

Emil Fossheim inviterte sine venner, som egentlig er hele snowboardmiljøet, til kosestund på Vierli. Parksjefen hadde bakt en course med syke obstacles for de som takler mer enn cruise control. 

Emil Fossheim hadde fått fritt spillerom under avslutningshelgen på Vierli, og han arrangerte i samme slengen Mushroom Invitational, som vi håper blir en årlig seanse. Filosofien til konseptet er å fokusere på det kjørerne liker best: Å kjøre.

 

15 top-notch karer shredda i 4 timer i det vi vil beskrive som en meget innovativ course. Parksjefen over alle sjefer hadde laget noe en park bestående av 20-30 elementer jammet inn i nedre del av bakken på Vierli.

 

- Tja, det var en slags combopark. En slags blanding av slopestyle og bordercross. Går det an å si det? spurte Emil oss på vei over fjellet.

 

Jada, Emil, det kan du si. Sjekk videoen øverst så skjønner du hva han mener.Etterpå var det middag og Robinsondømming hvor kjørerne skrev hvilket navn de mente burde vinne på lapper og Emil "Christer Falck" Fossheim satte streker.Til slutt var det Len Roald Jørgensen som satt lengst i lenestolen og vant. Det var ikke så merkelig for parken var laget for å spille playstation, og Len kjørte jo som han gjør når han vinner, uten en tanke om å vinne, men å leke. Vi tok en kjapp prat med railkongen som for tiden er på shoot med Onboard i Stubai i Østerrikesammen med Jonas Steen.

 

- Mushroom Invitational føltes jo egentlig ikke som en konkurranse. Jeg bare kjørte snowboard. Vet ikke helt hvorfor jeg vant, men jeg gjorde noen one-foots og greier. Parken var rar (som i innovativ) og det var hyggelig å henge med alle sammen, sa han til Tacky.no.

 

- Vierli er en tett og kompakt park hvor du kan sitte i heisen og se på de som kjører. Du kan se øverste hoppet fra nederst i bakken og det blir en intim atmosfære, la han til, og det bør jo Vierli quote på neste års reklamebanner.

 

Ellers kommer Len med snowboardfilm til høsten, hvor også Eirik Nesse har part. Vi kommer tilbake til den for dere.

 

Resultater Mushroom Invitational:1. Len Roald Jørgensen 10000,- kroner2. Øivind Fykse 7000,- kroner3. Mats Hoffgaard 3000,- kronerLink til video: http://vimeo.com/95557989

man tir ons tor fre lør søn
             


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.