Link tab titleCamp Vierli Hotell > Aktuelt > Sparkesykkelcamp på Camp Vierli


- Overnatting for hele familien i Rauland


Sparkesykkelcamp på Camp Vierli

Påmelding for årets camper er nå i gang!

Sparkesykkelcamp 2017

Du kan nå melde deg på sparesykkelcamp på Camp Vierli for sommeren 2017. Vi arrangerer sparkesykkelcamp i uke 32 og 33.

5500,- pr. person 

Påmelding her

Hvor:

Vi bor på hotellet Camp Vierli som ligger på Vierli, Rauland i Vinje Kommune i naturskjønne omgivelser omgitt av Tannsvatn og Raulandsfjell. Hotellet har en 150Kvm innendørs- og en 750kvm utendørs skatepark.

Les mer under menyen til høyre om Hotellet Camp Vierli og under Praktisk finner dere også info om “how to get here” m.m.

Hvem:

For alle sparkesykkelinteresserte gutter og jenter uansett nivå. Ukescampene er både fra helt nybegynnere til meget erfarne. Det er undervisning og coaching for alle nivåer. Les mer under sparkesykkel.

Dette er i utgangspunktet camper der deltagere reiser alene. Det kreves litt selvstendighet for å reise alene og være borte en hel uke hjemmefra. Vi har satt nedre aldersgrense til 10 år. Men det er selvsakt mulighet for å ha med foreldre på campen. Ta kontakt med hotellet direkte for booking av rom. Det er også muligheter å bo i nærheten på hytter o.l. for evt. også å titte innom i løpet av uka.

Det er viktig for oss med god dialog med hjemmet både før, under og etter camps så det er bare å ta kontakt hvis noe uklart.

Når:

Uke 32 og 33 for sparkesykkelcamper 2017. Mer info og bestilling gjør du her– > LES MER HER!

Pris:

Prisene og mer utfyllende om dette finnes – HER!Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.