Link tab titleCamp Vierli


- Overnatting for hele familien i Rauland

Skriv anmeldelse av Camp Vierli


levert av TripAdvisor

Vierli Brosjyre 2014-15

Last ned pris og hytteinfo.

Raulandsmagasinet 2015


800 kvm skatepark

Et hotell for aktive familier

Camp Vierli er det perfekte overnattingsstedet for deg som er opptatt av å sove og spise godt, og samtidig ha tilgang til aktiviteter for hele familien. Her finner man alle fasiliteter som aktive familier er opptatt av.

Camp Vierli holder åpent frem til 27.september. Vi stenger da for sesongen og åpner igjen vintersesongen 2015. Vi kommer tilbake med dato!

Vi tilbyr gratis internett, video/foto redigeringsrom, TV stue med Playstation, tørkerom, og preppe- og mekkerom for ski og snowboard, hotellshop og informasjon om aktiviteter og arrangement i nærområdet. Alle rom har inkludert frokost, og det er muligheter for å kjøpe rimelig nistepakke og middag på hotellet. 

Alle våre gjester har fri tilgang til Vierli Skatepark som er integrert i hotellet (700kvm utendørspark og 150 kvm innendørspark), bortsett fra uke 26-30 og 32-33 da arrangerer vi camper hvor Vierli Skatepark er forbehold campdeltakere.

Om sommeren kan våre gjester låne Stand Up Paddling Boards - helt gratis.

Et trivelig og sosialt hotell for grupper

Vi har gode tilbud til treningssamlinger, skoleklasser, seminarer, idrettsklubber og andre grupper som finner vår beliggenhet og fasiliteter spennende.

Aktuelt

Overnatting + Frokost

3 dager: kr 990,- per person

2 dager: kr 690,- per person

Gjelder ved minimum 2 personer i samme rom

Vierli Terrengpark åpner igjen! 

30 april 2015

Snowboardlegenden Ståle Sandbech samler Norgeseliten av snowboardere til spektakulær foto og film session i Vierli Terrengpark. 

Velkommen til Norges første sparkesykkelCamp, 100% dedikert til tricksesparkesykkel. 

Påmelding til årets camper er i gang! 

På Camp Vierli serverer vi frokost- og middagsbuffet hver dag. Vi setter pris på forhåndsbestilling, tlf: 35 07 23 00. 

2. april 2015

King of the Rails et en påskekonkurranse som har fokus på lek og moro, og går ut på å gjøre flest mulige triks nedover railer/rør uten å falle av.

16. januar 2015

Snowboardforbundet lærer ikke folk å stå på brett, men sertifiserer (kurser) folk som kan instruere og trene andre.

Hva i all verden får en legendarisk svensk freestyle alpinist bosatt i Monaco, til å kjøre 190 mil i bil fra det gigantiske og verdenskjente skianlegget Laax i Sveits til lille Vierli på Rauland?

Denne vinteren starter Field Production innspillingen av deres neste kinofilm, oppfølgeren til suksessen Supervention. Første lokasjon: Vierli. 

Fjellet kaller!Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.