Link tab titleCamp Vierli


- Overnatting for hele familien i Rauland

Rutetider skibussen

Klikk for større tabell! 

Skriv anmeldelse av Camp Vierli


levert av TripAdvisor

Vierli Brosjyre 2014-15

Last ned pris og hytteinfo.

Raulandsmagasinet 2015


Camp Vierli er åpen hver dag - for alle!

Ring 35 07 23 00 for booking, eller book online. ----> 

Et hotell for aktive familier

Camp Vierli er det perfekte overnattingsstedet for deg som er opptatt av å sove og spise godt, og samtidig ha tilgang til aktiviteter for hele familien. Her finner man alle fasiliteter som aktive familier er opptatt av.

Vi tilbyr campshop, gratis internett, video/foto redigeringsrom, TV stue med Playstation, tørkerom, og preppe- og mekkerom for ski og snowboard. Alle rom har inkludert frokost, og det er muligheter for å kjøpe rimelig nistepakke og middag på hotellet. 

Alle våre gjester har fri tilgang til Vierli Element Skatepark som er integrert i hotellet (700kvm utendørspark og 150 kvm innendørspark), og om sommeren har vi også gratis Stand Up Paddling Boards man kan låne. Det er gratis skibuss for våre gjester til alle skisentrene i området samt Vierli Terrengpark. 

Et trivelig og sosialt hotell for grupper

Vi har gode tilbud til treningssamlinger, skoleklasser, seminarer, idrettsklubber og andre grupper som finner vår beliggenhet og fasiliteter spennende.

Aktuelt

På Camp Vierli serverer vi frokost- og middagsbuffet hver dag. Vi setter pris på forhåndsbestilling, tlf: 35 07 23 00. 

Påskeferie betyr godt vær, behagelige temperaturer og masse liv i påskefjellet. Se hva du kan se og gjøre på Vierli i påsken.

For hele Rauland, se her!

2. april 2015

King of the Rails et en påskekonkurranse som har fokus på lek og moro, og går ut på å gjøre flest mulige triks nedover railer/rør uten å falle av.

Overnatting + Frokost + 3 dagers heiskort

  • Fra kr 450 per person per døgn

Overnatting + Heiskort + Fullpensjon

  • 7 dager: kr 2.985,- per person
  • 5 dager: kr 2.320,- per person
  • 3 dager: kr 1.545,- per person

16. januar 2015

Snowboardforbundet lærer ikke folk å stå på brett, men sertifiserer (kurser) folk som kan instruere og trene andre.

Hva i all verden får en legendarisk svensk freestyle alpinist bosatt i Monaco, til å kjøre 190 mil i bil fra det gigantiske og verdenskjente skianlegget Laax i Sveits til lille Vierli på Rauland?

Denne vinteren starter Field Production innspillingen av deres neste kinofilm, oppfølgeren til suksessen Supervention. Første lokasjon: Vierli. 

5 nov 2014

I morges våknet vi til 15 cm nysnø her på Vierli. Det er meldt kaldere vær fremover, og Skiarena og Vierli Terrengpark åpner så snart kuldegradene er stabile.

Session presenterer Big Air på Vierli Terrengpark lørdag 6. desember. Meld deg på!

Alpintbrosjyre 2014/2015

Last ned alpinkart, åpningstider og prisinfo.

Alpint 2014-2015Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.