Link tab titleCamp Vierli Hotell


- Overnatting for hele familien i Rauland

Camp Vierli Hotell
Rjukanvegen 195
3864 Rauland

Telefon: (+47) 35 07 23 00
campvierli@raulandferiesenter.no

Skriv anmeldelse av Camp Vierli


levert av TripAdvisor

Vierli Brosjyre 2016

Raulandsmagasinet 2016


Et hotell for aktive familier

Vi har stengt for sesongen, men åpner fredag 16. juni. Velkommen

Nytt av året er at hytteresepsjonen for Rauland Feriesenter har flyttet til Camp Vierli Hotell. Alle gjester som skal bo ved Vierli Hyttegrend, Tiurtunet, Panorama, Leirgravstaulen og i Holtardalen sjekker inn/ut på hotellet.

Camp Vierli er det perfekte overnattingsstedet for deg som er opptatt av å sove og spise godt, og samtidig ha tilgang til aktiviteter for hele familien. Her finner man alle fasiliteter som aktive familier er opptatt av.

Vi tilbyr gratis internett, TV stue med Playstation, tørkerom, og hyggelige oppholdsrom. Hotellshop og informasjon om aktiviteter og arrangement i nærområdet. Alle rom har inkludert frokost, og det er muligheter for å kjøpe rimelig nistepakke og middag på hotellet. 

Alle våre gjester har fri tilgang til Vierli Skatepark som er integrert i hotellet (700kvm utendørspark og 150 kvm innendørspark). Utendørsparken gjelder kun sommer!

Om sommeren kan våre gjester låne Stand Up Paddling Boards - helt gratis.

Et trivelig og sosialt hotell for grupper

Vi har gode tilbud til treningssamlinger, skoleklasser, seminarer, idrettsklubber og andre grupper som finner vår beliggenhet og fasiliteter spennende.

Aktuelt

1.-3. september 2017: Bli med på en inspirerende treningshelg i Rauland med trener,forfatter og foredragsholder Mariann Deila!   OBS: Begrenset antall plasser, så vær tidlig ute! 

Påskeferie betyr godt vær, behagelige temperaturer og et spekket program i påskefjellet - se påskeprogrammet her!

Ta dine nære og kjære og opplev en nostalgisk kanefart på Vierli. Len deg tilbake i sleden, nyt stjernehimmelen og den vakre fjellverden Vest-Telemark har å by på. Hør lyden av dombjellene og se faklenes lys svaier i vinden. 

Nyt solrike dager og flotte skiforhold på fjellet til en svært god pris!

  • Fra kr 990,- for 2 personer!

Ta med hele familien eller venner til fjells Her kan dere oppleve glitrende snø, utmerket skikjøring, god mat og avslappende atmosfære. Rett utenfor døren finnes flere langrennsløyper,og det går gratis skibuss til de forskjellige skidestinasjonene i Rauland/Vierli. 

  • Voksen (Fra 16 år) 1100,- inkl. overnatting m/ heiskort 2 dager
  • Ungdom (7-15 år) 980,- inkl. overnatting m/ heiskort 2 dager

Tilbudet gjelder i perioden uke 1- 4, 2017. Prisen gjelder 2 døgn pr. person

Påmeldingen for årets camper er nå i gang! 

Påmelding for årets camper er nå i gang!

Lær å kite i magisk vinterlandskap på Vierli. Her kan du oppleve glitrende snø, gode kiteforhold og utfordre deg selv i trygge omgivelser. 

5 nov 2014

Vi lengter etter nysnøen! Det er meldt kaldere vær fremover, og Skiarena og Vierli Terrengpark åpner så snart kuldegradene er stabile.

Telemark Superski besøker alle Telemarks vinterdestinasjoner. Møt oss i bakken 25-26. mars på Rauland skisenter!

Skiguide 2016/2017

Last ned alpinkart, åpningstider og prisinfo.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.