Hjem > Aktør > Arabu Hyttegrend > Arabu Hyttegrend, Møsvatn Rauland


På Arabu får du følelsen av å være på fjellet, med Hardangervidda nasjonalpark som nærmeste nabo!

  Arabu Hyttegrend
  Telefon: 35 07 43 55
  E-post: postSPAMFILTER@arabu.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)
  Web: www.arabu.no

  N-3864 Rauland


  Arabu Hyttegrend, Møsvatn Rauland

  Arabu Hyttegrend ligger på 950 moh, og består av sju hytter på 72 m2 som ligger 200 meter fra Møsvatn - innfallsporten til Hardangervidda.

  Gode fasiliteter

  Hyttene har alle fasiliteter: Stue med kjøkkenkrok som har oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap m/fryser, mikrobølgeovn og ellers alt nødvendig utstyr. TV og peisovn, bad med dusj, toalett og badstue. Tre soverom, ett med dobbeltseng, to med familiekøye, til sammen plass til åtte personer. Varmekabler i alle rom.

  Ypperlig friluftsliv

  Arabu Hyttegrend ligger ypperlig til for friluftsliv og fiske. På vinteren er det bra isfiske her og oppkjørte skiløyper. Om sommeren kan du låne prammer gratis og leie fiskegarn. Lekeanlegg for ungene.

  Hyttene ligger 20 km fra Rauland sentrum i retning Rjukan. Ta av ved skiltet til Varland, etter 1 km kommer du til Arabu Hyttegrend på høyre side av veien.

  På Arabu får du føleslen av å være på fjellet, med Hardangervidda nasjonalpark som nærmeste nabo!  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.